Creëer een basisinkomen en bereik financiële vrijheid

Basisinkomen

Ben jij, net als wij, ook een voorstander van een basisinkomen? Een manier om en voldoende geld om handen te hebben om gezond te kunnen leven en te genieten en het werk en de hoeveelheid werk te doen wat bij jou past?

Wij zijn via via op een bedrijf gestuit waarvan de 2 initiatiefnemers met deze positieve gedachte een heel goed werkend bedrijf hebben opgezet. Wij zijn ervan overtuigd, net als hen, dat er meer dan genoeg geld is voor ieder individu op deze wereld. Er zijn zelfs berekeningen gedaan dat er voor iedere bewoner miljoenen beschikbaar zouden zijn! Geld is een wonderlijk iets. Eigenlijk is het net zoals alles ook maar energie. De biljetten worden gewoon in grote hoeveelheden gedrukt. Het krijgt pas waarde wanneer wij mensen het waarde geven.

Het bedrijf levert een basisinkomen op voor iedereen van 910 euro per maand. Dit kun je bereiken op korte termijn of na maximaal 9 jaar, dat is geheel aan jou.

Te mooi om waar te zijn, was onze mening. Na een proces van onderzoek hebben we weloverwogen het besluit genomen om voor dit basisinkomen (en meer) te gaan. De grondgedachte van het bedrijf past bij ons. Er is voldoende geld voor iedereen. We helpen onszelf en anderen graag een handje om steeds meer financiele onafhankelijkheid of zelfs vrijheid te kunnen ervaren. Een andere drijfveer betreft ons pensioen. Vooral voor zelfstandige ondernemers is het nodig om hier op de een of andere manier in te voorzien.

Tot nu toe ervaren wij alles alleen maar als positief en zien we ook bij vrienden en kennissen dat er consequent elke week commissie (1%) wordt bijgeschreven. De investering die je doet is eenmalig minimaal 500 euro. Je koopt hiermee een deellicentie van een software programma. Verder hoef je niets te doen. Wil je het proces versnellen dan zijn er mogelijkheden om meer te doen, maar nogmaals, dat hoeft niet.

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je er graag meer over weten? We komen ook graag bij je langs om het een en ander toe te lichten en uit te leggen. Voel je vrij, je mag altijd bellen voor verdere informatie.